Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Öppettider i Servicecenter

Nyhet: 2017-06-30

Öppettider under sommaren 

Under perioden 3 juli-18 augusti (v 27-33) har endast Servicecenter Haga öppet. Övriga Servicecenter har sommarstängt. Servicecenter Haga ligger på Sprängkullsgatan 19 och öppettider är som vanligt måndag-torsdag kl. 8-16, fredag kl. 8-14. 

Öppettider under terminsstarten

Samtliga Servicecenter öppnar igen måndag 21 augusti. Då öppnar även Servicecenter Vasa efter att ha haft stängt under våren för flytt till nya lokaler i Vasaparken. 

Under terminsstarten har vi många besökare i Servicecenter och utökar därför våra öppettider till kl. 18. Vi kommer också ha öppet några lördagar för de studenter som läser helgkurser eller av andra skäl inte har möjlighet att besöka oss på vardagar. Mer information om terminsstartens öppettider kommer i augusti. 

Kontakta oss

Har du frågor? Kontakta oss på servicecenter@gu.se, 031-786 6500 eller gu.se/servicecenter. Telefontider är som vanligt måndag-fredag kl. 9-16. 

 

 

AV:

Sidansvarig: Servicecenter|Sidan uppdaterades: 2014-11-10
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?