LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Amanuens

Handelshögskolan har, med sina drygt 3 700 helårsstudenter, 470 anställda, 160 internationella partneruniversitet, sina huvudämnen - ekonomi och juridik - och fyra institutioner en unik bredd. Unik är också skolans nära samverkan med näringsliv och offentlig sektor. Handelshögskolan är ackrediterad av EQUIS, AACSB och AMBA och är därmed den enda handelshögskola i Sverige som är Triple Crown-ackrediterad. Företagsekonomiska institutionen söker nu en amanuens till ekonomprogrammet: 20 % under 3 månader.

Arbetsuppgifter

Koordinera arbetet med kursvärderingar och kursnämnder, ta fram underlag och skriva protokoll, bistå kursansvarig med kursadministration och studenter med information samt, vid behov, bistå utbildningsadministratör gällande övrig kursrelaterad administration.

En amanuens uppgift är att hjälpa lärare, annan personal och studenter med ärenden som rör kursadministration. Arbetsuppgifterna är inte begränsade till en enskild kurs, även om det huvudsakliga uppdraget hänför sig till kurserna på termin 1, 2 och 3. En amanuens ska även kunna bistå avdelningens hela verksamhet utifrån de behov som uppstår. Amanuensen ska utgöra ett led i kommunikationen mellan lärare och student.

Behörighet

För att vara behörig ska du vara antagen till ett av masterprogrammen på Handelshögskolan samt ha tagit din kandidatexamen inom ramen för Handelshögskolans ekonomprogram.

Bedömningsgrund

Arbetet som amanuens förutsätter att du har god organisatorisk och samarbetsförmåga, flexibilitet och noggrannhet. Det är också mycket viktigt att du har gott omdöme och är bra på att kommunicera. Meriterande är erfarenheter relaterade till kursvärdering, utbildningsbevakning och andra engagemang för att utveckla utbildning.

Anställning

Anställningen är en tidsbegränsad anställning i en omfattning av 20 % med placering tills vidare vid Företagsekonomiska institutionen under perioden 1 okt-31 dec 2017. Arbetsbelastningen varierar mellan olika tider på terminen. Arbetstider kan delvis planläggas självständigt av amanuensen. Att vara amanuens innebär att du som student får en tidsbegränsad anställning motsvarande 20% av en heltid per månad och du tilldelas en kontorsplats vid institutionen för att utföra ditt arbete.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Carina Gråbacke, Programansvarig för Handelshögskolans ekonomprogram, tel. 031-786 4442, e-mail: carina.grabacke@handels.gu.se

Fackliga organisationer

Ansökan

Sista ansökningsdag är 2017-09-26. Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.