LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Tekniker visstidsanställning

Sven Lovén centrum för marin infrastruktur erbjuder flera fartyg och mindre båtar samt två fältstationer för forskning och utbildning. Båda stationerna är belägna i unika miljöer vid den svenska västkusten. Kristinberg vid Gullmarsfjorden och Tjärnö vid Kosterfjorden. Fältstationerna har välutvecklade system med genomflödande havsvatten, laboratorier av hög internationell standard, högteknologiska instrument samt logi och restaurang. Lovén har ett 40-tal anställda.

Den annonserade tjänsten är förlagd till fältstationen Tjärnö vid den artrika Kosterfjorden i Strömstads kommun. På Lovéncentret Tjärnö finns forskare året runt, gästforskare och universitetsstuderande som har en del av utbildningen förlagd till stationen.

Reparation/underhål av utrustning för forskning och verksamhet.
Avfallshantering.
Enklare fastighetsskötsel och reparationer.
Hålla ordning i verkstad, sjöbodar och förråd.

Erfarenhet från verkstadsarbete med svets, svarv och fräs är önskvärd.*
Erfarenhet från snickeriarbete.
Erfarenhet från praktisk användning av småbåtar och mindre reparationer av småbåtar.
Händig och tekniskt kunnig.
Lösningsorienterad.
Körkort B.

Anställningen är heltid, tidsbegränsad 2017-10-15 till 2017-12-31.

Kontaktuppgifrer för anställningen
Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta
Thore Hilmersson  031-786 96 19  thore.hilmersson@loven.gu.se
Michael Klages     031- 786 95 53  michael.klages@loven.gu.se

Facklga organisationer
Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här

Ansökan
Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök".
Du som sökande ansvarar för att ansökann är komplett med annonsen och att den är universitetet tillhande
senast sista ansökningsdag.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.