Fördelar med att vara alumn

Det finns många anledningar att hålla kontakten med universitetet. Genom forskningen genererar universitetet ständigt ny kunskap och du kan enkelt ta del av den. Glöm inte heller att du fortfarande kan besöka universitetsbiblioteken.

Behöver du hitta studenter till examensjobb eller praktik? Använd gärna vår annonsportal och annonsera direkt till studenterna.

Till annonsportalen

Och om du anmäler dig till universitetets alumnnätverk så kan du:

• söka bland 18 000 alumner inom en rad olika yrken och arbetsplatser i 80 länder.
  • ta upp kontakten med gamla kursare och skapa nya nätverk.
  • få rabatterad träning på motionsanläggningarna Fysiken i Göteborg.
  • bli inbjuden till alumnträffar och inspirerande föreläsare.
  • prenumerera på e-postnyhetsbrev med senaste nytt inom forskning, utbildning och kompetensutveckling.
  • samarbeta med universitetet genom att gästföreläsa, få tag i studenter för nya idéer, få inbjudningar till programråd och annat.
  • rekrytera studenter för praktik, examensarbete eller jobb genom universitetets annonsportal.

Anmäl dig till alumnnätverket

Bild på Johan, vår alumn.
Sidansvarig: Karin Lidberg|Sidan uppdaterades: 2017-04-24